ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

about us pic

Our Story

Από το 2005 στον Άγιο Στέφανο, το PC Splash προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του σχεδιασμού επαγγελματικής ταυτότητας, των γραφικών τεχνών, των έντυπων εργασιών, των εκτυπώσεων και φωτοτυπιών.

Η ομάδα του PC Splash αποτελείται από δημιουργούς με αστείρευτη φαντασία, διάθεση και υψηλή τεχνογνωσία, καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες και πραγματοποιώντας τις ιδέες σας στην έντυπη και όχι μόνο επικοινωνία.

Έπειτα από τη πολυετή μας εμπειρία και τεχνογνωσία στον ψηφιακό σχεδιασμό, η ομάδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει τη μεγάλη σημασία της προσεκτικά σχεδιασμένης ψηφιακής παρουσίας για κάθε επιχειρηματική ή μη δραστηριότητα. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας αποτελεί τον χρυσό κανόνα (gold standard) για μια επιτυχημένη εταιρική ή ατομική ταυτότητα.

Πορεία - Εξέλιξη - Συνέχεια

Με γνώμονα τα παραπάνω η ομάδα του PC Splash αναλαμβάνει τον σχεδιασμό ιστοσελίδων (web design) για κάθε επιχειρηματική ή μη δραστηριότητα, τον σχεδιασμό εταιρικής ή προσωπικής ψηφιακής ταυτότητας καθώς εφαρμόζει τον εξατομικευμένο σχεδιασμό βάσει των τριών Cs (Client, Concept, Context).

Στη διάρκεια της πολυετούς πορείας του PC Splash, τα μέλη της ομάδας εξελίσσουν τη δημιουργικότητα και τη τεχνογνωσία τους. Παράλληλα, εξελίσσονται ως δημιουργοί και ως επαγγελματίες.

Λειτουργεί ομαδικά και συνεργατικά με κάθε πελάτη ξεχωριστά, έχοντας κοινό στόχο την εξατομικευμένη παροχή δημιουργικών υπηρεσιών αλλά και την βέλτιστη εμπειρία του πελάτη.

Το PC Splash είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας προσφέροντας την εξειδίκευση και την υψηλή ποιότητα που απαιτείται για την υλοποίηση των εργασιών σας. Η άριστη εξυπηρέτηση και η φιλική συνεργασία, αποτελούν την σωστή επιλογή στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Pc Splash team pic